JÆREN FOIL FESTIVAL

Sola, 2.-3. september 2023

Arrangementsponsor:


Siste oppdatering: Torsdag 31. aug. Det er meldt bra med vind. Arrangementet er GO! Velkommen!

SBF inviterer til Jæren Foil Festival 2.-3. september 2023 med samlingpunkt i Sømmevågen på Sola. Det gjennomføres Norgescup i både Wingfoil og Windfoil (Foil Open + iQFOiL). Her kan du også delta som Freerider, dvs. uten å være registrert som aktiv utøver men delta mer for moro skyld. Sjekk programmet!

GØY-OG-VÆR-GARANTI

GØY GARANTI: Det skal være gøy å delta! Som arrangør legger vi alt tilrette, men det krever et minimum antall deltagere for å kunne skape den rette stemningen. Derfor setter vi et minimum på 15 påmeldte deltagere senest 1 uke før. Hvis færre blir det mindre gøy og arrangementet vil da kanselleres og du får hele påmeldingsavgiften tilbakebetalt. Men dette krever selvagt at du melder deg på i dag, ikke vent at andre skal gjøre det for da sitter alle å venter!

VÆR GARANTI: Hvis dårlig værmelding senest kl.18.00 to dager før (torsdagen), avlyses arrangementet og du får tilbakebetalt hele påmeldingsavgiften.

ALTSÅ INGEN GRUNN TIL Å IKKE MELDE SEG PÅ NÅ!

DELTAGER TYPE

AKTIV

For å delta som aktiv utøver må du være medlem i en forening underlagt NSF (Norges Seilforbund). For Windfoil (ikke Wingfoil) kreves også et seilnummer (betalt NBK kontingent).

FREERIDER

Som Freerider deltar du mer for moro skyld. Du kan delta på alle konkurranser men uten å få en offisiell plassering eller premiering. Krever ikke seilnummer eller medlemskap noe sted.

PÅMELDING

PROGRAM

Begge dager fra kl.10 og utover.

REGATTA (Sømmevågen)

Det gjennomføres flere slalom seilaser for å kåre en sammelagt liste med førsteplass, andreplass osv. Både de aktive og freeridere kan delta. Hvis flere enn 6 iQFOiL deltagere eller aktive Wingfoilere deltar, gjennomføres regatta begge dager (hvis ikke blir det kun regatta lørdagen).


NOR – Notice Of Race

DOWNWIND (Jæren)

Hvis været gjør det mulig lørdags ettermiddag eller søndag, gjennomføres en downwind langs jærstrendene i nordgående eller sørgående retning. For sikkerhetsskyld benyttes her en app for lokalisering av hver deltager for evt. redning.

FOILTUR (Harfsfjord eller Jæren)

Været avgjør om vi arrangerer en lengre tur med innlagt strandhugg på søndagen.

FOILTEST

SBF stiller med både Wingfoil og iQFOiL som deltagere kan teste ut under veildedning av instruktør.

BEACH PARTY

Hvis været tillater det finner vi et egnet sted, enten Sømmevågen eller en av Jærstrendene. Vi rigger til et enkelt men trivelig beach party lørdag ettermiddag/kveld. Arrangøren spanderer da på gratis mat og alkoholfri drikke til alle deltagere! PS; ta med egen strandstol og gode klær.

Facebook Event Siden…


Arrangør:

Sola Brettseilerforening og Norsk Brettseilerklubb

Arrangementsponsor:Fra fjorårets arrangement (2022).